

מסעדת סיאסטה BIG באר שבע – בית קפה-מסעדה, ארוחות בוקר, דגים, כשר
סיאסטה הכשרה הממוקמת במרכז הקניות BIG שבבאר שבע היא בדיוק המקום שמשלב בניחוח אלגנטי בית קפה איכותי ומסעדה. תוכלו לשבת פה וליהנות מכוס קפה שהוכנה בצורה מקצועית להפליא ע”י הברמנים המוכשרים שלנו או ליהנות מארוחה של ממש שתשאיר לכם טעם של עוד בפה.


יקוטה – מרוקאי, בשרים, דגים, מסעדת שף
ל”יקוטה” – מסעדה בבאר שבע המוקדשת כולה לאוכל המרוקני המעולה, ופועלת מעל 40 שנה – עיצוב מקורי, יפהפה ויוקרתי והיא שוכנת בעיר העתיקה המקסימה. במקום מוגש תפריט רחב שעשיר במאכלים מרוקניים בבישול אטי, שמוכנים ומוגשים בטאג’ין, וכן במנות גריל ים-תיכוניות מהנות. ביקוטה חדרי עסקים וחדרי אירוח לערבים רומנטיים, ואפשרות לערוך אירועים מלהיבים ומהנים.


מסעדת הנצחון – בשרים, מזרחי, דגים, רומני
“מסעדת הנצחון” מאשקלון היא מוסד ותיק וקלאסי המוכר לכל תושבי העיר והאזור. הלקוחות הקבועים הרבים והאורחים שמגיעים למקום בפעם הראשונה נהנים כולם מהאוכל המפורסם והמעולה של המקום. ב”הנצחון” מוגשות מנות בשרים ביתיות ותפריט מגוון בסגנון רומני וישראלי מזרחי, הכולל תבשילים כמו בבית אמא. אל תחמיצו את הקבב הרומני – מנת הדגל של המסעדה.


גיגסי Giggsi – בר, פאב, בר ואוכל
מתחם Giggsi סינמה ספורט בר מבאר שבע משדרג את תרבות הצפייה בספורט עם 7 מתחמים ובהם: אולמות קולנוע יוקרתיים; חדרים פרטיים לצפייה במשחקים או לטורנירי קונסולות; מסעדת שף ענקית; והכל בתפאורת אצטדיון מדהימה הכוללת 50 מסכי אולטרה HD ותלת-ממד, מערכות סאונד ולוויינים. הבר המעוצב משלים את החוויה האולטימטיבית של Giggsi עם הדרינק הנכון במקום הנכון.


ג’סיקה רסטרו בר – בר מסעדה, בר ואוכל, בשרים, דאנס בר, פאב
ג’סיקה, מטבח ישראלי ים תיכוני מציעה למבלים בה מנות איכותיות ומוקפדות בעיצוב ובטעם, בר אלכוהולי עשיר במותגים המובילים, צוות מקצועי, אדיב ומיומן, “חווית שירות אותנטית”, אווירה שמחה, מוזיקת רקע עכשווית,ואירועים מיוחדים במהלך השבוע.


ערמונים – בשרים, דגים, מסעדת שף
על גדות האגם בריזורט דרים איילנד, באווירה קסומה וייחודית נמצאת מסעדת הקונספט “ערמונים”. במסעדה אווירה יוקרתית המשלבת אלמנטים אורבניים לצד אווירת טבע הסובבת את המתחם.


הודו הקטנה – מסעדה הודית, צמחונית, טבעונית, אותנטית בבאר שבע
“הודו הקטנה” היא מסעדה הודית צמחונית אותנטית ונהדרת, השוכנת בבירת הנגב באר-שבע. את המסעדה פתח חנוך סטמקר שף מומחה למטבח ההודי למעלה מעשר שנים, וכיום השף המנצח על מטבחה הוא אלי נגאוקר שעובד בה יחד עם שני טבחים מומחים שהגיעו לישראל הישר מהודו.