

קמפאי – סושי, בשרים, גריל, יפני
“קמפאי” ידועה כאחת המסעדות האסייתיות הבולטות בישראל. קמפאי באר שבע – בר-מסעדה מובילה בעיר הדרומית כבר שנים – מציעה תפריט אסייתי מגוון ומצוין הכולל סושי, מנות ווק ובשר מהגריל. בסניף – בעל הלוק היפהפה והמושקע שהעניק לו מעצב הפנים גדי הלפרין – בר גדול שמופעל על-ידי ברמנים מיומנים וידידותיים, ומגיש אלכוהול מעולה וקוקטיילים ייחודיים.


קמפאי סטריט ווק – אסייתי, Take Away, מזון מהיר, סושי, פיוז’ן
קמפאי סטריט ווק ששוכנת במתחם ביג היא אחת ממסעדות באר שבע המצליחות ולא במקרה – הסניף הראשון נפתח ב-2008 ומאז מפזר בעיר קסם אסייתי של מזון מהיר, בריא ומהנה במיוחד. סניף ביג מציע את אותה חוויה אסייתית בגרסה הכשרה והמסקרנת, שמגיעה ממטבח פאן אסייתי תוסס ולמהיב. בתפריט הרחב – סושי, מנות ווק, גריל אסייתי ועוד.


צ’י צ’י Chi-Chi – בר-מסעדה, בר, מזרח רחוק, פאב, בר ואוכל
צ’י צ’י הינו בר אנרגטי, תחום במרפסת תלויה בין שמיים וארך, פתוחה לאוויר הצח ומכנסת התוכה אנרגיות מרגשות. המרפסת-בר מציעה תפריט אלכוהול איכותי ותפריט מאכלים עשיר המבוסס על המנות האהובות של קמפאי ביחד עם תפריט מיוחד המבוסס על המטבח התאילנדי, הודי, וייטנאמי וארצות אקזוטיות נוספות. השילוב של כל אלו יוצרים אווירה ייחודית וחווית בילוי קולינארית מהנה שתפתח לכם את הצ’י.


הודו הקטנה – מסעדה הודית, צמחונית, טבעונית, אותנטית בבאר שבע
“הודו הקטנה” היא מסעדה הודית צמחונית אותנטית ונהדרת, השוכנת בבירת הנגב באר-שבע. את המסעדה פתח חנוך סטמקר שף מומחה למטבח ההודי למעלה מעשר שנים, וכיום השף המנצח על מטבחה הוא אלי נגאוקר שעובד בה יחד עם שני טבחים מומחים שהגיעו לישראל הישר מהודו.